Hulluimmat Youtube-temput

Youtube on pullollaan toinen toistaan hauskempia ja viihdyttävämpiä videoita erilaisista aiheista. Yhdeksi suosituksi videoiden aiheeksi on kuitenkin muodostunut erilaiset huimat ja jopa hullut temput, joita ihmiset ovat toteuttaneet ja kuvanneet videolle siinä toivossa, että saisivat luotua videostaan viraali-ilmiön Youtubeen. Seuraavaksi käymme läpi muutamia mielettömimpiä Youtube-temppuja, joita ihmiset ovat tehneet ja ladanneet Youtubeen saadakseen mahdollisimman paljon näyttökertoja.

Shanghai Towerille kiipeäminen

Tämä video on todella hermoja raastavaa katseltavaa, erityisesti kaikille korkean paikan kammosta kärsiville. Videossa kaksi venäläistä kiipeää tuolla hetkellä edellään rakenteilla olleeseen Shanghai Toweriin ja sen 650 metrin korkeuteen katsoakseen alaspäin kohti pilviä. Videon tekijät eivät hyppää tornista alas, mutta video todella aiheuttaa väänteitä vatsassa, sillä harvat ovat uskaltaneet kiipeillä yhtä kevyesti ja yhtä heikoilla turvavarusteilla noin korkealle. Myös videossa näkyvät maisemat auttavat kylmää hikeä kohoamaan otsalle, sillä korkeus todellakin näkyy ja saa aikaan pahoinvointia, kun tietää videon kuvaajien oikeasti kiipeävän niin korkealle.

Kanjonipyöräily

Tässä videossa pyöräilijä Kelly McGarry suorittaa yhden huikean tempun ajamalla pyörällä pitkin todella kapeaa kanjonia. Tämä on todella huikea temppu ja saa monet tuntemaan kylmiä väreitä sillkasta kauhusta. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki, vaan McGarry myös suorittaa todella huikean takaperinhypyn yli avoimen kanjonin, mikä on todella uskalias ja hullu temppu, ja näyttää jo videossa todella pahalta, puhumattakaan siitä hetkestä ja kuljettajan näkökulmasta, kun temppua todella toteutetaan ja tehdään. Jos siis olet kiinnostunut pyöräilytempuista, muista katsoa tämä video, sillä se sisältää aivan uskomattoman polkupyörällä tehtävän Youtube-tempun.

Siipipuku ja vuoristohyppy

Useimmat ihmiset ovat aina silloin tällöin haaveilleet lentämisestä tai ilmassa leijumisesta ilman painovoimaa. Jos tämä on ollut myös sinun haaveissasi, kannattaa nyt katsoa tämä todella mahtava temppu, jossa Jeb Corliss todellakin lentää yli kapean kiinalaisen jyrkänteen siipipukunsa avustuksella. Tempussa on mukana aivan kaikki mahdolliset ulottuvuudet: paitsi että video on jännittävä ja jopa paikoin pelottava, sisältää se myös todella kauniita ja kuvauksellisia vuoristomaisemia, joissa tempun toteutus tapahtuu ja jossa Corliss siipipukunsa avustuksella lentää. Video on todella makeaa katsottavaa ja suosittelemmekin sitä kaikille temppujen ja huikeiden stunttivideoiden ystäväille sekä niille, jotka pitävät kauniista maisemista, vuoristoista ja luonnosta, sillä kaikki tämä on näkyvissä tässä hienon hienossa temppuvideossa.

Vesiputouksen yli kajakilla

Jotkut saattavat ajatella, että kajakilla ajeleminen on tylsää puuhaa, eikä siihen sisälly paljoakaan mitään mielenkiintoista. Se ei kuitenkaan ole tilanne tässä temppuvideossa, jossa kajakin käyttäjä ajaa kulkupelillää tuosta noin vain vesiputoukseen. Tylsät kajakkiretket ovat hyvin kaukana tämän tason hulluudesta, joka saa hengen lähes salpautumaan kaikesta pelosta ja temppuun liittyvästä ahdistuksesta. Jos siis haluat toisen näkökulman kajakilla ajelemiseen, katso tämä video.