Mahtavat videot vuodelta 2018

Internetissä on paljon erilaisia videoita, ja jotkut niistä nousevat erityisen suosituiksi. Ihmiset katselevat erilaisia videoita, olkoon ne sitten kissavideoita, tai koostuivat ne joistakin hulluista tempuista tai hauskoista sattumuksista. Tällaiset viraalivideot saavat usein satojatuhansia ellei jopa miljoonia katselukertoja ja ne hauskuuttavat ihmisiä Youtubessa ja Facebookissa ja ovat loistava keino viettää aikaa tylsänä päivänä. Koska myös me pidämme näistä hulluista ja hauskoista videoista ja olemme sitä mieltä, että ne ovat todella hyvää ajanvietettä, olemme seuraavaan koonneet listan muutamista tähän mennessä vuonna 2018 ilmestyneistä mahtavimmista videoista, jotka ovat saaneet paljon suosiota ja katsojia internetin maailmassa.

Karma koettelee pakettivarasta

Joskus karma iskee. Tässä kodin valvontakameranauhasta pätkäistyssä videossa niin todella tapahtuu. Kamera nappaa kuvan naisesta, joka yrittää varasta kuriirin talon etuovelle jättämää pakettia. Naisen tiellä on kuitenkin este ja hän kompastuu pahasti loukaten itsensä kävelykelvottomaan kuntoon. Naista varkaudessa auttamassa ollut pakoauton kuljettaja auttaa naista ensin poistumaan paikalta ja palaa sitten hakemaan naisen maahan pudottamaa pakettia. Varkaat toivottavasti oppivat läksynsä ja lopettivat varastelun!

Pieni poika pudottaa vesimelonin

Tämä video pienestä pojasta kaupassa on jollakin tavalla todella samaistuttava. Video on todella hauska, sillä siinä poika nostaa melonin syliinsä kaupassa, pudottaa sen ja huomaa hyvin nopeasti hajottaneensa sen kuoren. Tämä saa pojan säikähtämään ja juoksemaan pois. Video todella vangitsee pojan säikähtäneen ilmeen ja tunnelman ja toimii todella hyvin lyhyenä Youtube-videona, joka on ehtinyt saamaan tämän vuoden aikana jo miljoonia katsojia, jotka ovat kaikki huvittuneet pojan käytöksestä, ja ehkäpä jollakin tavalla voineet samaistua hänen syyllisyyteensä ja hätääntymisen tunteeseen, joka seuraa melonin putoamista lattialle ja siitä seurannutta halkeamista.

Corgi ratsastaa yksisilmäisellä ponilla

I can't make this stuff up!!!So we pull back in our driveway tonight and this is what we see. This is not our dog! But apparently him and Cricket the one eyed wonder pony are best friends. I'm stealing the dog, new circus act!💁🏼💁🏼ATTENTION!!! STOP sending friend request!! I will not be accepting any of the over 500 request I've gotten!! I do not know you people!!Also, the dog is my neighbors. He randomly shows up. I guess I just caught him riding my people at the perfect time! The dog didn't get hurt! No the dog is not abused at his home, he just likes to travel the rural area we live. Cricket is fine, he lost his eye along time ago in an incident that had nothing to do with the dog! I DID not put the dog on the pony! Honestly I was pulling in my drive way from going to Mcdonalds when I seen this happening. I'm lucky I even got the video because my phone was nearly dead. I didn't have any intentions of his video being viral. I just post a funny video I thought my friends would enjoy. I'm glad everyone got a good laugh out of this.🐴🐴UpDate! I want to read comments but I can't because they come in so fast. Everyone is more than Welcome to join the new page "Cricket and Pals". I will have more videos and pictures there. https://youtu.be/NRlMViH8yCM

Publicada por Callie Schenker en Jueves, 1 de febrero de 2018

Eläimet ovat todella suosittu videoaihe internetissä. Yksi suosituimmista eläimistä näiden videon aiheiksi on corgi-rotuinen koira, joka on tähtenä myös tässä hauskassa pätkässä. Mikäänhän ei ole hauskempaa kuin suloinen koira, joka ratsastaa yksisilmäisellä ponilla kohti kuun loistetta hymyillen ja katsoen kohti kameraa. Videossa parasta on koiran ilme, joka selvästi on ikään kuin vahingoniloinen tai jopa ärsyttävä. Tästä huolimatta tai tämän vuoksi tämä video on noussut todella suureen viraalisuosioon internetissä vuonna 2018, ja jo miljoonat ihmiset ovat nauraneet tälle suloiselle ja hauskalle koiralle ja sen edesottamuksille yhdessä tämän yksisilmäisen ponin kanssa.

Ikä on vain numero

Myös vanhukset ovat usein hauskojen viraalivideoiden kohteita. Niin on myös tässä hauskassa videossa, jossa mieheltä kysellään hänen ikäänsä. Hänen reaktionsa on todella hulvaton, kun tämä 98-vuotias mies, joka luulee olevansa vain 78-vuotias, saa selville oikean ikänsä. Monet meistä voivat varmasti samaistua myös tähän, sillä pian lapsuuden jälkeen jokainen uusi syntymäpäivä lakkaa olemasta saavutus ja oma ikä alkaa tuntua lähinnä pahalta ja vaikealta asialta. Tämä hauska vaari ja hänen humoristinen asenteensa kuitenkin saavat meidät kaikki muistamaan, että loppujen lopuksi ikä on kuitenkin ainoastaan numero, eikä sillä ole väliä, kuinka vanha olet, jos tunnet itsesti nuoremmaksi kuin olet.