Ihmiset ovat tehneet toinen toistaan hurjempia temppuja ja muita saavutuksia. Jotkut ovat kiipeilleet vuorille, toiset ovat tehneet temppuja moottoripyörillä ja vaikka millä moottorilla toimivilla ajoneuvoilla. Myös historiasta löytyy hulluimmat tyypit, jotka ovat tehneet käsittämättömiä asioita saavuttaakseen omia päämääriääni esimerkiksi politiikassa. Kaikki nämä asiat eivät ole tavoittelemisen arvoisia, mutta tällaiset äärimmäisyydet kuitenkin usein kiehtovat ihmismieltä ja monet etsivät tietoa näistä hurjista saavutuksista, liittyivät ne sitten historiallisiin henkilöihin tai vaikka uusimpiin viraaleiksi tulleisiin Youtube-videoihin. Tämä blogi on perustettu vastaamaan tähän kysyntään, sillä uskon vahvasti, että on ihmisille eduksi, että se löytävät tietoa erilaisista hurjista tempuista ja muista vinkeistä saavutuksista helposti ja kompaktisti yhdestä paikasta.

Tällaisia asioita käsittelemme

Hullut temput ja huikeat saavutukset ovat tietysti varsin laajasti sanottu, eikä se vielä rajaa blogin aihetta kovinkaan paljoa. Tarkoituksena tässä blogissa kuitenkin on luoda katsaus mitä erilaisempiin hulluihin asioihin, joita maailmassa on tapahtunut kautta sen historian. Emme ole rajanneet blogin sisältöä käsittelemään vain esimerkiksi nykyaikaa tai pelkästään historiaa, vaan tarkoitus on, että löydät täältä tietoa hulluista tempuista, tarkoittivat ne sitten uusinta Jackass-temppua tai jonkin menneisyyden poliittisen johtajan kaikista hurjimpia visioita ja kuvitelmia. Tällaiset hurjat temput ovat saaneet adrenaliinin lisääntymään ja ihon nousemaan kananlihalle jo monilta – eikä aina ainoastaan vain temppujen tekijöiltä, vaan niiden katsojilta, kokijoilta ja silminnäkijöiltä.

Miksi tällaiset hulluudet ovat mieleemme?

Jotkut, erityisesti vanhemmat henkilöt, saattavat ihmetellä tällaisten hullujen temppujen ja muiden niin sanottujen hölmöilyjen hienoutta ja kiinnostavuutta. Tällaiset asiat kuitenkin koetaan universaalisti kiinnostaviksi ja ne vetoavat hyvin monenlaisiin ihmisiin riippumatta heidän iästään tai muusta taustastaan. Nämä hullut asiat ovat hyvin usein jollakin tavalla mystisiä ja vangitsevat sen vuoksi mielenkiintomme, kuten esimerkiksi joidenkin hullujen hallitsijoiden tapauksissa. Joissakin muissa tapauksissa erilaiset hulluutukset taas toimivat lähinnä hauskana ja kevyenä viihteenä, joka saattaa sisältää toteuttamisvaiheessaan pieniä ongelmia. Ei siis pidä ihmetellä, minkä vuoksi monet haluavat katsella juuri tällaisia asioita tai lukea tietoa tällaisista aiheista, sillä on aivan yksinkertaista, minkä vuoksi tällaiset asiat vievät kiinnostuksemme ja toimivat lähes meistä kaikista loistavana tapana kuluttaa aikaa internetiä selaillessa. Vaikka esimerkiksi jotkut hullut temput sisältävät pahojakin loukkaantumisia, ei näitä temppuja olekaan tarkoitettu toistettavaksi kotona, vaan niiden suorittaminen on jätettävä videoiden uskaliaille tempuntekijöille, jotka varmasti tietävät mitä tekevät ja pystyvät toteuttamaan hulluimpia fantasioita suhteellisen turvallisesti.